"Вижда се играта с ръка, но Николайчо да е жив и здрав, дай Боже", заяви Стефанов в ефира на Ринг.бг, цитирана от Novsport.

"За мен докато има такива съдии, в българското първенство ще има много простотии и много ексцесии. За мен тези съдии са в основата на всички простотии. Не може тези хора да те ограбват и да се каже само, че е сбъркал."

"Защо не изгони Дениран, защото не му е чиста съвестта. Продължават ли така нещата, нищо хубаво не очаква нито българския футбол, нито българските съдии, помнете ми думата."

Той коментира думи на Стефан Орманджиев, според когото арбитърът Йорданов (избран за номер 1 миналата година) е трябвало да посочи бялата точка и при двете спорни ситуации.

"След като този отявлен враг на Славия си позволява да го каже това нещо, правете си сметка", каза Стефанов.

А относно съдийският шеф Костадин Костадинов, който днес беше наблюдател на реферите, президентът на Славия посочи: "Това е единственият човек, на който малко от малко разчитам, че е останало достойнство. Ще видя какво е взел като решение и ще видя какво ще правя отбора на Славия…"

Първоначално Венци Стефанов се спря на самия мач: "В общo съм доволен, въпреки че предполагах, че ще отбележим гол, но явно, че някои положения ние пропуснахме, други съдията ни ощети, но Литекс си вкара своите голове и спечели."

"Нищо по-слабо не е имал Литекс", каза още той.